Hej, jag är Ulrika.

Jag driver Simran Yogacenter.

Här arbetar jag tillsammans med andra yogalärare och terapeuter som alla har en gemensam vision att lyfta andra människor. Kropp och själ är sammanlänkade och det som ger avslappning i den ena mjuknar även i den andra.
Jag har knutit an personer som jag själv erfarit håller en hög professionell nivå samtidigt som de på ett personligt sätt ger utrymmet för mig som klient.
Vad är mina egna kompetenser?
I grunden är jag marknadsekonom och undersköterska.
Jag är internationellt certifierad kundaliniyogalärare, yinyogalärare och  andningspedagog, samt medicinsk massageterapeut, utbildad personlig tränare, och coach inom mindfulness och kost.
Genom workshops och sessioner kan jag även dela min passion inom tantra och dans.

Våra Yogalärare

Kristin.
Lärare i Kundalini yoga och meditation och även Mediyogalärare. Hon har en daglig yoga personal practice där hon tränar båda kundalini och hatha yoga. Kristin har Fil. kand. i kulturantropologi och Fil. mag. i pedagogik och jobbar som engelsklärare inom grundskolan. Hon säger: ”Yoga har bra tekniker att lära oss hantera stress och låta kroppens egen

självläkningsförmåga komma igång. Att sjunga mantrasång och prata om yogisk filosofi kan ibland vara inslag i mina pass. Jag vill inspirera dig att vara dig själv, och lära
känna digsjälv genom yoga.” Yoga mot stress med Kristin I Yoga mot stress använder vi grundläggande yoga positioner från kundalini och hatha yoga. Vi streckar ut hela kroppen,
stärker bålen och praktiserar andningstekniker. Vi stillar sinnet och återhämtar kroppen. Passet är lugnt och meditativt och passar nybörjare samt vana yogautövare.

Under passet praktiserar vi mindfulness som hjälpar oss bättre hantera stress i vardagen.

Frida.
Musiklärare, sångpedagog, yogalärare, utbildad nadayogalärare på Nada yogaschool rischikesh i Indien, och kundaliniyogalärare.

Frida är också Ayurvedisk hälsorådgivare och mantrasångerska.
Frida åker runt på festivaler och håller mantrakonserter, håller mantrakvällar och sadhana.
Yoga för mig är en livsstil, att balansera mig själv med meditation, självkärlek, hälsosam mat. Att känna samhörighet med allt levande – allt är ett.
Hon erbjuder Frida konsultationer, Sadhana och mantrakvällar.

JenniferJennifer är bl a lärare i MediYoga och Qi-andnings Qigong. Hon ääven Certifierad hälsocoach med specifik inriktning på mindfulness, meditations- och andningsteknik,

vilket hon också använder som ett komplement i sina yogapass. Ett mycket uppskattat inslag.

Är i botten löneadministratör, men efter en svår trafikolycka för 25 år sedan så jobbar Jennifer idag enbart med kropp och hälsa. Genom sin egen resa brinner hon för att hjälpa andra till kroppslig, själslig och andlig medvetenhet. Att genom bl a Medicinsk Yoga inspirera till att stanna upp ochhitta sig själv, sin förmåga och sina egna verktyg att läka kropp och sinne. Välkommen!

Karin.
Internatioellt certifierad yogalärare inom traditionell Hatha Yoga. Hathayoga består enligt den traditionen av fem delar: Asanas(träning), Pranayama(andning), Savasana (avslappning), ordentlig kost och positivt tänkande. Karin har också haft klasser inom Mjukyoga och Mindfulness Yoga.
Karin har tränat mycket fysiskt och spelat basket på elitnivå. Under en period av stress och sjukdom sökte hon sig till något mer än den fysiska träningen och yogan har sedan

förändrat hennes inställning till livet, kroppen och hantering av vardagen. I hathayogan får hon förena den fysiska träningen med mental avslappning och utveckling.

Jonathan är Personlig Tränare, Massageterapeut, Endurance Personal Trainer (Konditionsidrott) och Sama Yoga Teacher, och läser mycket litteratur om allt kring fysiologi och träning, kost och hälsa, ayurveda och yoga.
Träning i olika former och framförallt konditionsträning har alltid varit en viktig del i hans liv och idag jobbar han som lärare på Bergqvists PT-utbildning, massageterapeut på Bergqvist, träningscoach inom konditionsidrotter och yogalärare på Simran Yogacenter.
Hans praktik och undervisning är i grunden Hatha Yoga, men han blandar även in delar från Yin Yoga, Kundaliniyoga, Vedanta, Mindfulness, och Qi Gong.